VVE EcoDUS - appartementencomplex Ecodusweg Delft

VVE EcoDUS

 

Tarieven, informatie en regels

In het pand van de VVE Ecodus bevinden zich drie gemeubileerde logeerkamers. Deze zijn te huren door bewoners; neem hiervoor persoonlijk contact op met Gea du Chatenier, nr. 59.

Tarieven

Voor bewoners van EcoDUS bedragen de kosten voor het gebruik van een logeerkamer €10,- per nacht. Daarnaast betaalt men per huurperiode €10,- voor schoonmaak en gebruik linnengoed.

Huurperiode

Aan het begin van de huurperiode heeft de verhuurder vanaf 17.00 uur beschikking over de logeerkamer. De dag na het aan het einde van de huurperiode levert de huurder voor 12.00 uur ’s middags de sleutel in bij de beheerder. Een huurperiode beslaat maximaal veertien opeenvolgende dagen. In de drie dagen voorafgaand aan het einde van een huurperiode is het mogelijk de huurperiode met maximaal twee weken te verlengen. Deze mogelijkheid bestaat alleen voor zover de kamer niet door een andere huurder gereserveerd is. Meermaals verlengen is toegestaan. Verlengen kent aanvullend dezelfde regels als reserveren.

Gebruik van de kamer

Op iedere logeerkamer ligt een inventarislijst. De huurder is verantwoordelijk voor het schadeloos gebruik van de logeerkamer en de inventaris. In geval van schade of onvolledige inventaris, meldt de huurder dit direct aan de beheerder. De beheerder verhaalt schade aan kamer en inventaris op de huurder.

Clausule

Indien noodzakelijk voor het goed beheer van de logeerkamers, heeft de beheerder het recht om van bovenstaande regels af te wijken. De beheerder meldt dergelijke afwijkingen direct aan de betrokken huurder. De beheerder is gemachtigd tot alle uitgaven welke voor het beheer van de logeerkamers noodzakelijk zijn. Hij verantwoordt deze uitgaven bij de penningmeester of de ALV.